Těžká práce?


V dnešní době je kladen na všechny velký důraz na výkon. Není ničím neobvyklým, že někteří lidé mají kromě zaměstnání na hlavní poměr ještě brigádu, či dokonce víc brigád. Všechno neustále zdražuje a lidi jejich práce bohužel neuživí. Kdo tento problém zná, určitě už si sáhl na dno svých sil, protože ne každý má to štěstí, že sežene fajn brigádu třeba z domu. Mnoho lidí je tak nuceno fyzicky pracovat několikanásobně víc, což se samozřejmě podepíše na organismu.

prášek kratom

Vyčerpání z práce
Když člověk běhá z práce do práce, byť jen na méně hodin, organismus nemá šanci se pořádně vzpamatovat a odpočinout si. Velká fyzická zátěž může způsobit i problémy se spánkem, což zhoršuje fyzický výkon. Člověk se tak ocitá v bludném kruhu, ze kterého se jen velmi obtížně hledá cesta ven. Podobně jsou na tom studenti vysokých škol, na které jsou během zkouškových období kladeny extrémní nároky. Záleží samozřejmě na oboru, který dotyčný studuje, ale jsou obory, kdy studenti musí jen téměř nonstop a spánku mají velmi málo. K tomu je potřeba přičíst stres z nedostatku spánku a stres ze zkoušek. Mnoho studentů si navíc musí při studiu přivydělávat, a to i během zkouškového období, aby nedostali výpověď. Studenti jsou potom kousek od zhroucení. Málo spánku a stres se snaží zahánět různými doplňky stravy, které jim mají pomáhat k ještě většímu výkonu.

žena student

Když kafe nezabírá
Vždycky platilo, že na únavu je dobrá káva. Studenti do sebe lili kávu snad po litrech, aby se mohli učit dál a dál, a aby u učení neusínali. Podobně jsou na tom pracující, kteří mají kolikrát velký problém udržet se v bdělém stavu, a káva často nezabírá. Na řadu přichází energetické drinky, jejichž časté pití může způsobovat zdravotní potíže. Pokud i vás trápí podobní problémy, můžete zkusit kratom
Kratompower, což je stimulant, který dokáže tělo povzbudit. Rovněž se používá k léčbě bolesti a dokonce se používá k léčbě závislostí.